Concert pascal
MOPAN Suceava

Instanța de judecată s-a pronunțat, luni, 12 februarie, în procesul de calomnie intentat Anamariei Prodan de către Corina Caciuc.

Anamaria Prodan (51 de ani) s-a prezentat în data de 26  ianuarie la Judecătoria Buftea, împreună cu avocații săi, la un nou termen pe care l-a avut în procesul cu Corina Caciuc.

Aceasta din urmă a acționat-o în judecată pe impresară pentru calomnie, acuzând-o că s-ar fi folosit, la un moment dat, de numele ei și că ar fi denigrat-o public.

Corina Caciuc nu s-a prezentat, însă, la proces trimițând-și doar avocata, care nu a reușit să facă dovada faptului că partenera lui Laurențiu Reghecampf nu se afla în țară și nici că e însărcinată, potrivit click.ro.

La înfățișarea de luna trecută de la Judecătoria Buftea, unde Caciuc și-a trimis doar avocata, impresara a desființat-o, practic, pe partenera lui Reghecampf.

„La întrebarea firească a judecătoarei unde este Corina Caciuc, avocata a încercat să-și scuze clienta spunând că este gravidă și că este plecată din țară. Judecătoarea a cerut atunci acte doveditoare în privința sarcinii, dar și în privința domiciliului în străinătate al reclamantei. Judecătoarea a întrebat dacă aceasta deține măcar un contract prin intermediul căruia să dovedească că îl însoțește pe Laurențiu Reghecampf în străinătate. Avocata nu avea însă aceste acte asupra ei, motivând totuși că Laurențiu Reghecampf ar fi semnat un contract în limba arabă și din septembrie și că nu ar fi primit traducerea în limba engleză. Anamaria Prodan a intervenit și i-a explicat judecătoarei că un contract sportiv semnat de Reghecampf se semnează obligatoriu în limba engleză, limbă de circulație internațională și în limba arabă, iar copia este primită de cel ce semnează imediat după semnătură.”, după cum au dezvăluit surse din sala de judecată, în exclusivitate pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anamaria-prodan-ii-da-sah-mat-corinei-caciuc-in-2339422.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava