Concert pascal
MOPAN Suceava

Cornel Galeş, care a murit într-un accident de maşină în Spania, acum 2 luni, este chemat la tribunal. Judecătorii au suspendat, pe moment, procesul pentru averea cântăreţei Ileana Ciuculete, unde văduvul fusese dat în judecată de băieţii acesteia, însă pe portalul instanţelor numele lui continuă să figureze în acest proces, unde, de altfel, va fi citată şi unica sa fiică, pe care o abandonase în copilărie, notează click.ro.

Din pricina relaţiilor tensionate pe care Galeş le-a avut cu familia sa, cu fata, dar şi cu fratele lui, Marian Galeş, aceştia nu au vrut să mai audă de el nici măcar după moarte. În calitate de moştenitoare a tatălui ei, ea este aşteptată cu o poziţie inclusiv în dosarul pentru averea Ilenei Ciuculete, proces suspendat momentan. În cazul în care Claudia nu se va prezenta la tribunal sau nu va avea o poziţie oficială privind averea lăsată de tatăl ei, din care Mugurel şi Cristian Sfetcu au de primit o cotă parte, stabilită de instanţă, din moştenirea Ilenei Ciuculete, bunurile acestuia vor fi vândute, ca băieţii să-şi recupereze partea lor, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-cornel-gales-chemat-la-tribunal-si-dupa-moarte-va-fi-citata-si-fiica-pe

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava