Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebrul Costi Ioniță face o previziune apocaliptică. Artistul a stârnit un val de reacții printre fanii săi după ce și-a exprimat părerea privind utilizarea cardurilor bancare, notează click.ro. Vedeta a precizat ce pericol pândește în următoarea perioadă.

„În momentul în care plățile cu cardul le vor depăși pe cele cu cash, vor scoate banii din circulație și vor spune că nu mai este nevoie de banii fizici și atunci va începe „jihadul”, controlul perfect al populației și nicidecum al banilor negri, despre care spun ei, de fapt”, a povestit Costi Ioniță, într-un videoclip postat pe TikTok, notează Spynews. În videoclipul postat pe platforma TikTok, artistul i-a încurajat pe români să plătească cash cât mai des cu putință.

„Fraților, plătiți cât mai mult cash, ca să rezistăm”, a precizat celebrul cântăreț, în postarea făcută pe platforma de socializare, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/costi-ionita-avertizare-apocaliptica-de-ce-nu-e-2217861.html

Costi Ioniță anunță apocalipsa! De ce nu e bine să plătești cu cardul: „Atunci va începe «jihadul»”, 7.3 out of 10 based on 17 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (17 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava