Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu mai e de multă vreme un secret faptul că artistul Costi Ioniță cunoaște nume mari din industria muzicală internațională, prin prisma colaborărilor sale de succes. Anul acesta, cântărețul a fost nelipsit de la Premiile Grammy, unde s-a filmat alături de mai multe celebrități, potrivit click.ro.

Costi a bifat astfel o nouă apariție la un eveniment monden, în cadrul căruia s-a și filmat alături de nume mari ale showbiz-ului internațional.

Mai mult decât atât, albumele la care Costi a lucrat alături de Sean Paul și Shaggy au fost nominalizate și pentru un premiu Grammy, aceasta fiind a doua oară când interpretul reușește o astfel de performanță. Artistul român a petrecut și a trăit emoțiile evenimentului alături de Sean Paul, Shaggy, dar și alți mari cântăreți, succesul lui Costi Ioniță depășind de multă vreme granițele României. Acesta este apreciat în SUA, unde și-a creat deja o reputație, notează sursa citată.

Compozitorul, în vârstă de 44 de ani, a „documentat” pe rețelele de socializare evenimentul care a avut loc în Las Vegas, conturile sale din mediul online fiind pline de astfel de filmuețe. Costi Ioniță le-a transmis și un mesaj românilor, alături de Sean Paul.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/costi-ionita-distractie-cu-greii-muzicii-la-513142.html#gal=sRtj8VmJIy&gal_i=0&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava