Concert pascal
MOPAN Suceava

În municipiul Fălticeni se va construi o creșă cu o capacitate de maxim 84 de locuri, în care părinţii îşi vor putea lăsa copii în cele mai bine condiţii. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a anunțat că municipalitatea a depus deja la Compania Națională de Investiții un proiect pentru construcția unei creșe de dimeniuni medii, cu șapte grupe și cu o capacitate de 70 – 84 de copii, având în vedere că normativele în vigoare sunt pentru 10 – 12 copii într-o grupă. Cătălin Coman a spus că viitoarea va fi construită în zona centrală a municipiului Fălticeni, pe str. Nicolae Beldiceanu, în spatele cantinei Colegiului Tehnic Mihai Băcescu. El a explicat că zona a fost aleasă în așa fel încât să existe posibilitatea racordării la rețelele de apă, canalizare, energie electrică și gaze naturale, pentru ca și cheltuielile municipalităţii să fie cât mai reduse. Coman a arătat că în apropierea creşei se află şi o grădiniţă cu program prelungit. Primarul din Fălticeni a precizat că deja Consiliul Local Fălticeni a emis o hotărâre prin care s-au aprobat cheltuielile neeligibile din proiect şi prin care s-a pus la dispoziţie terenul pe care va fi construită creşa.

Cătălin Coman a arătat că potrivit proiectului, creşa va dispune de spaţii didactice, spaţiu de relaxare, locuri de joacă în interior şi exterior, bucătărie şi sală de servire a meselor, grupuri sanitare moderne, parcare şi căi de acces auto şi pietonale.

El a subliniat faptul că Primăria Fălticeni este printre primele din ţară care a depus documentaţia pentru proiectul de construcţie a unei creşe.

În acelaşi timp, Cătălin Coman a spus că viitoarea creşă va veni în sprijinul părinţilor care trebuie să se revină cât mai repede la serviciu, dar şi a celor care nu găsesc sau nu îşi pot permite o bonă pentru cei mici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava