Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Candidatul PSD la șefia Consiliului Județean, deputatul George Șoldan, s-a aflat împreună cu echipa sa alături de candidatul PSD la Primăria Șebăuți, Paul Silviu Grigoriciuc.

”M-a emoționat discursul lui Paul Silviu Grigoriciuc, tânărul nostru candidat pentru funcția de primar de la Șerbăuți, care vrea prin proiectele sale să se asigure că viitoarele generații din comuna sa nu vor trebui să ducă greul pe care el și mulți alții l-au dus. Duminică după-amiază, la căminul cultural din Șerbăuți, Paul a povestit că el a fost unul dintre copiii care și-a trăit copilăria departe de părinți, fiind crescut de mătușa lui pentru că ai lui au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate, pentru un trai mai bun.

„Să nu duci tu greul pe care l-am dus noi”

Paul Grigoriciuc are astăzi 26 de ani. A absolvit o facultate între timp, s-a căsătorit și este și tată. Și candidat la funcția de primar.  Pe lângă planurile obișnuite ale unui candidat, precum asfaltarea drumurilor, utilități complete, iluminat public, investiții în școli etc., Paul se remarcă și prin faptul că își propune numeroase proiecte sociale.  Acestea includ acordarea unei sume de bani pentru fiecare nou-născut din comună, oferirea de teren gratuit și sprijin financiar tinerilor care se căsătoresc și doresc să-și ridice o casă, dar și construirea unui centru de asistență socială permanentă, a unui afterschool și modernizarea dispensarului, inclusiv cu serviciu de kinetoterapie.

Sunt convins că Paul va reuși să realizeze multe dintre proiectele propuse încă din primul său mandat, iar eu și echipa PSD Suceava îi vom fi alături.  Dezvoltarea județului se va face inclusiv prin dezvoltarea comunei Șerbăuți. În calitate de președinte de Consiliu Județean, voi sprijini fiecare comunitate. Eu, Gheorghe Șoldan, vă asigur că veți avea un partener pentru dezvoltarea fiecărei localități.  Vă cer în schimb doar atât:  Pe 9 iunie, oferiți șansa unei administrații care lucrează pentru oameni și pentru județ”, a declarat George Șoldan.

Crescut de mătușă pentru că părinții au plecat la muncă afară ca să-i asigure un trai mai bun candidatul PSD la Primăria Șerbăuți  propune proiecte pentru ca viitoarele generații să nu sufere ca el, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava