Concert pascal
MOPAN Suceava

Şeful administraţiei judeţene Cătălin Nechifor a declarat vineri că nu toţi angajaţii Consiliului Judeţean şi din instituţiile subordonate vor beneficia de creşterile salariale de până la 12%. Anunţul a fost făcut după ce Consiliul Judeţean Suceava a aprobat astăzi cu unanimitate de voturi o hotărâre prin care salariile angajaţilor CJ Suceava şi din instituţiile subordonate vor creşte cu până la 12% începând cu data de 1 august 2015.
Nechifor a precizat că de aceste creşteri salariale vor beneficia într-o primă etapă 168 dintre cei peste 300 de angajaţi din aparatul propriu al Consiliului Judeţean, şi 421 de salariaţi din instituţiile subordonate administraţiei judeţene, 159 dintre aceştia fiind personal nedidactic. „Ce am adoptat acum este o hotărâre prin care putem să acordăm această creştere salarială. Şi va exista o discuţie, o analiză în interiorul aparatului propriu dar şi în instituţiile subordionate, iar creşterea va fi acordată după o analiză şi după performanţa celor care sunt vizaţi”, a spus Nechifor. El a adăugat că evaluarea angajaţilor va fi făcută de către şefii de servicii, urmând să se stabilească şi procentul de creştere a salariilor. Şeful administraţiei publice a mai spus că această posibilitatea de a majora lefurile cu până la 12% constituie şi o formulă de motivare profesională şi salarială a angajaţilor. „Şi chiar vreau la nivelul nostru să putem crea această competiţie, să vadă toţi angajaţii că într-adevăr creşterea de salariu este pe merit şi în felul acesta putem crea o competiţie pentru ca mai mulţi să-şi facă mai bine treaba”, a mai declarat preşedintele CJ Suceava. Cătălin Nechifor şi-a exprimat speranţa că după rectificarea bugetară de luna aceasta CJ Suceava va dispune de mai multe resurse financiare pentru a acorda aceste majorări salariale la un număr mai mare de angajaţi.
În acelaşi timp, Cătălin Nechifor a făcut un apel către toţi primarii din judeţul Suceava să încerce să majoreze salariile angajaţilor pe care îi au în subordine, în limita bugetelor de care dispune. „Asta e recomandarea pe care o fac către toţi primarii ca în limita bugetului să încerce să majoreze şi ei salariile, aşa cum am făcut şi noi. Şi ei pot să decidă până în 12%, să majoreze cât pot. Dar important este să poată stimula oamenii pe care îi au în subordine, care şi aşa nu sunt foarte bine plătiţi, şi care din păcate au un grad de încărcare foarte ridicat”, a mai spus Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava