Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PNL Crin Antonescu va fi prezent duminică, 4 mai a.c., la Suceava pentru a se întâlni cu electoratul sucevean. Dezbaterea politică la care va fi prezent Crin Antonescu va avea loc în sala mare a Casei de Cultură, de la ora 11:00, la întâlnirea cu electoratul sucevean urmând să fie prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov şi şeful campaniei electorale a PNL pentru alegerile europarlamentare, Marian Petrache, precum şi candidatul liberal din zona Moldovei, situat pe locul şapte pe lista acestui partid, considerat eligibil, Mihai Ţurcanu.
Liderul liberalilor suceveni, deputatul Alexandru Băişanu, a ţinut să precizeze că prezenţa lui Crin Antonescu la Suceava reprezintă o recunoaştere a Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL. Băişanu a spus că întâlnirea lui liderului PNL cu alegătorii suceveni înseamnă şi startul campaniei electorale la nivelul judeţului Suceava în vederea atingerii scorului propus, respectiv cel puţin 30.000 de voturi.
„În această campanie vom scoate în evidenţă şi vom aduce la la cunoştinţa cetăţenilor din judeţul Suceava care sunt realizările din ultimii patru ani a europarlamentarilor PNL, care sunt proiectele propuse, promovate şi realizate de reprezentanţii noştri din Parlamentul European”, a spus liderul PNL Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava