MOPAN Suceava

Dezvăluiri fabuloase făcute de Cristi Borcea în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO. Fostul acționar dinamovist a vorbit despre cei 5 ani petrecuți în pușcărie, unde o vreme a împărțit celula cu Victor și Giovani Becali, dar și despre momentele de intimitate cu Valentina Pelinel, soția pe care n-a dus-o, spune el, niciodată la camera intimă, notează click.ro.

La 50 de ani, cu 5 ani de detenție la activ, Cristi Borcea recunoaște că fotbalul și Dinamo l-au lăsat fără bani, fără libertatea și fără sănătate.

Ovidiu Ioanițoaia l-a chestionat și cu privire la copii, subiect pe care Cristi Borcea l-a tratat cu seriozitate și sinceritate. „Hai, zi-mi. Câți dintre ei sunt făcuți în penitenciar?”, l-a întrebat Ovidiu Ioanițoaia. „Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a mai spus Borcea.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cristi-borcea-am-4-copii-facuti-detentie-nu-am-fost-la-camera-nuptiala-toti-sunt

Cristi Borcea: «Am 4 copii făcuți în detenție. Nu am fost la camera nupțială, toți sunt făcuți în permisie», 6.9 out of 10 based on 23 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.9/10 (23 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava