Concert pascal
MOPAN Suceava

Talentaţii pugilişti Cristi Măzăreanu şi Laurenţiu Ungureanu, de la CSM Suceava, s-au întors recent din Ucraina, acolo au participat împreună cu lotul de tineret al ţării noastre la un turneu de sparring la Ivano Frankivsk, alături de adversari din Rusia, Polonia, Moldova şi ţara gazdă.

„Cei doi au lăsat o impresie excelentă, fiind lăudaţi de tot staff-ul echipei naţionale. Sunt vârfurile boxului sucevean în acest moment şi trebuie să avem mare grijă de ei, pentru că sunt capabili să producă mari rezultate. Aş vrea să precizez că CSM Suceava este singurul club din România care are în acest moment doi pugilişti la lotul naţional de tineret”, a declarat antrenorul sucevean Andu Vornicu. De altfel, Cristi Măzăreanu este vicecampion european de juniori, în vreme ce Laurenţiu Ungureanu are în palmares titlul naţional la aceeaşi categorie de vârstă.

„Pentru ei urmează Campionatele Naţionale de tineret, care vor avea loc la Giurgiu, între 3 şi 9 martie, care reprezintă criteriu de selecţie pentru Europenele din Muntenegru, din luna aprilie. Am aşteptări mari, pentru că sunt nişte băieţi cuminţi, talentaţi şi foarte bine pregătiţi”, a precizat Andu Vornicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava