Concert pascal
MOPAN Suceava

George Buhnici a intrat de curând în atenția publicului, în urma unor declarații controversate la adresa femeilor. Potrivit prezentatorului, „celulita și vergeturile” nu ar trebui să se regăsească pe trupurile doamnelor și domnișoarelor care merg la plajă, în bikini. Așa cum era de așteptat, internetul și presa au vuit, iar una dintre replicile la adresa acestuia a venit din partea artistei Cristina Bălan, notează click.ro.

Cristina Bălan, fosta solistă a trupei Impact și câștigătoarea de la „Vocea României”, din 2015, a dezbătut subiectul din experiență proprie, dezvăluind că după nașterea gemenilor săi, care a reprezentat un episod traumatizant pentru ea, atât starea sa fizică, cât și cea psihică, s-au înrăutățit.

Cristina Bălan a explicat că se afla într-o perioadă extrem de vulnerabilă a vieții sale, iar părerile negative ale celor din jur o afectau enorm. Astfel, ajunsese în punctul în care luase decizia să de izoleze, totul din cauza kilogramelor sale în plus și a celor care se amuzau sau comentau negativ pe marginea acestui subiect.

Cu toate acestea, în replică pentru George Buhnici, care a lăsat să se înțeleagă că femeile care au vergeturi, celulită sau kilograme în plus nu se „îngrijesc”, Cristina Bălan a dezvăluit că deși a slăbit și s-a chinuit să revină la forma fizică de dinainte de sarcină, vergeturile i-au rămas.

„De vergeturi nu am scăpat, ele sunt semnele unei sarcini dificile, cu doi copii. Ele sunt rămășițele unei pieli întinse prea mult, în timpul unei depresii post-natale și post șoc traumatic. Ele sunt vestigiile unor răni emoționale foarte adânci, pe care cu greu le-am gestionat. Sunt amintirile unor vremuri foarte, foarte, foarte grele…”, a spus artista, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cristina-balan-replica-pentru-george-buhnici-641019.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava