Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristina Pisică și Bănel Nicoliță (37 de ani) au divorțat în secret, în urmă cu doi ani, după șase ani de mariaj, chiar dacă au împreună două fetițe…pe Amalia şi pe Natalia. Contactată de Click! fosta soție a fostului jucător de la Steaua a dezvăluit că Bănel se interesează de soarta celor doi copii pe care îi au împreună, însă între ei nu mai există cale de împăcare.

„Sunt câțiva ani de când ne-am separat. Nu mai există cale de împăcare între noi doi. Copiii nu suferă că noi am divorțat, pentru că ei își petrec timp și cu mine, și cu tatăl lor. Iar între mine și Bănel nu există tensiuni sau certuri. Ne înțelegem bine.”, a declarat Cristina pentru Click!

Separarea definitivă dintre cei doi s-ar fi produs din cauza faptul că Bănel ar fi băgat mulți bani în echipa Făurei pe care el o patronează. Astfel, că certurile și discuțiile din casă, dintre ei, erau din ce în ce mai dese.

„Sunt bine așa cum sunt. Bănel își ajută copiii, nici nu se pune problema că i-ar neglija, tot timpul se interesează de ei.”, a mai spus Cristina pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/cristina-fosta-sotie-a-lui-banel-nicolita-2232459.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava