Concert pascal
MOPAN Suceava

Arestarea fraților Tate a fost ca un „boom” în lumea mondenă, mai ales că cei doi au trăit, ani de zile, ca niște regi: petreceri luxoase, femei frumoase, bijuterii, mașini de fițe, rezervări la cele mai exclusiviste cluburi și lista poate continua, notează click.ro.

Ajunși în România și dornici de afirmare, frații Tate aveau nevoie disperată de o persoană de încredere. Georgiana Naghel le-a fost asistentă o bună perioadă de timp: se ocupa de agenda lor, de întâlniri, fie de afaceri, fie personale.

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, Georgiana Naghel avea abilități incredibile să scoată bani din piatră seacă. În schimbul unor sume de 200 de euro, bruneta accepta să divulge informații personale despre Andrew și Tristan Tate: cu cine se văd cei doi, unde, ce femei sunt în jurul lor, dar și cum reușesc să facă bani pe bandă rulantă.

Click! reamintește că Georgiana Naghel a fost arestată alături de frații Andrew și Tristan, dar și alături de fosta polițistă Luana Radu, de la Poliția Capitalei.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/pentru-ce-suma-accepta-georgiana-naghel-sa-i-2232677.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava