Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

CS Universitatea nu a avut noroc în etapa a XIII-a a Ligii Naționale de handbal masculin și a cedat pe terenul grupării Potaissa Turda cu scorul de 27-31 (12-14). Handbaliștii pregătiți de antrenorul Răzvan Bernicu au avut și momente bune de joc, însă din nou pe final s-au ”tăiat” așa cum s-a întâmplat în meciurile cu CSM București, amicalul cu Știința Bacău și disputa cu CS Caraș Severin.

Formația suceveană a început bine meciul și a condus în debut cu 4-2. Gazdele au revenit însă pe contaatac, au egalat și au preluat conducerea pe tabela de marcajcu 7-6. Mai mult chiar, clujenii au reușit să se distanțeze la trei goluri, 11-8. La pauză a fost 14-12 în favoarea grupării din Turda care a fost mai exactă în atac și mai hotărâtă în apărare.

La reluare sucevenii au revenit în meci și s-au apropiat la doar un gol diferență, 14-15. Elanul oaspeților a fost interrupt de o pană de current care a durat circa 15 minute. Cei care au avut de câștigat au fost jucătorii grupării gazdă care au preluat conducerea cu 19-16. Și fără pivotul Starikov, eliminat direct nu au cedat lupta și au reușit să egaleze prin Mitrea la 21. Evoluând cu mult curaj, elevii antrenorului Răzvan Bernicu au preluat conducerea pe tabela de marcaj cu 24-23 cu doar zece minute înainte de fluierul final. Ultimele minute au fost din nou ”năucitoare” pentru suceveni la fel cum s-a întâmplat în partidele cu CSM București, Știința Bacău și CS Caraș Severin. Dacă în partidele amintite anterior sucevenii au avut șansă, de această dată ea nu le-a mai surâs și Potaissa Turda s-a impus cu 31-27. CS Universitatea Suceava: Stănescu, Șelaru, Spiridon – Acatrinei (7 goluri), Chiruț (6), Gavriloaia (4), Mitrea (4), Bursuc (2), Cântec (1), Roșu (1), Amihăesi (1), Șoldănescu (1), Starikov. Antrenor: Răzvan Bernicu.

Rezultatele etapei a XIII-a:

HCM Constanta – “U” Transilvania Cluj 30-20

Pandurii Târgu Jiu – Știința Bacău 24-34

Potaissa Turda – Universitatea Suceava 31-27

CSM București – Dinamo București 30-36

CSM Ploiești – HC Odorhei 24-22

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava