Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto18 poze în acest set

Interes maxim în sala LPS pentru meciul dintre CS Universitatea Suceava şi campioana României, HCM Constanţa. La ultimul joc în faţa propriilor suporteri în actualul sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin, gruparea gazdă a dorit foarte mult să facă spectacol şi să se ridice la nivelul adversarilor lor care domină de ani buni handbalul masculin românesc. La capătul a 60 de minute de joc aprig disputat se poate spune că handbaliştii suceveni au reuşit ce şi-au propus, remizând în disputa cu HCM Constanţa.
Începutul partidei a aparţinut sucevenilor care au condus la un moment dat cu 4-1, Acatrinei şi Chiruţ fiind de neoprit. Treptat însă, valoarea lotului constănţean şi-a spus cuvântul şi oaspeţii au revenit la cârma jocului. În pofida faptului că HCM Constanţa a luat avantaj pe tabela de marcaj, sucevenii au ratat cel puţin şase aruncări din poziţie de unu la unu cu valorosul portar Popescu. Campion al ratărilor din prima repriză a fost Gavriloaia care a fost de trei ori faţă în faţă cu titularul naţionalei României.
Pe finalul primei reprize, cu ajutorul substanţial al bravului portar Şelaru, elevii antrenorului Răzvan Bernicu au revenit puternic şi au terminat la egalitate, 13-13 primele 30 de minute ale disputei cu HCM Constanţa. Eroul ultimelor minute ale primei reprize a fost extrema Roşu care a marcat două goluri de senzaţie.
Partea secundă a fost asemănătoare cu prima, cei doi portari, Popescu şi Şelaru, apărând incredibil. Totuşi, cu Gavriloaia „trezit” după primele 30 de minute de joc şi cu Acatrinei, Chiruţ şi chiar şi Starikov şi Mitrea în revenire, CSU Suceava a făcut faţă adversarilor lor. Oricum, de la distanţă s-a putut observa că oaspeţii au evoluat „la relanti”, în timp ce la suceveni postul de conducător de joc a fost deficitar.
Ultimele minute ale întâlnirii dintre CSU Suceava şi HCM Constanţa au fost dramatice. La o bâlbâială în atac a lui Şimicu, arbitri au acordat fault şi banca tehnică a sucevenilor a sărit în aer, antrenorul Răzvan Bernicu fiind eliminat două minute. Gazdele nu şi-au pierdut cumpătul şi au avut ultimul atac la scorul de 24-24. Deşi au avut time-out în ultimele 30 de secunde, handbaliştii suceveni nu au reuşit să arunce la poartă şi partida s-a încheiat la egalitate, 24-24. Rezultat şi meci frumos între cele două grupări, dar şansă mare pierdută de gazde pentru a-şi trece în cont prima victorie din istoria confruntărilor directe. Constănţenii au avut în orice moment două echipe care ar fi putut juca la orice oră contra primei garnituri sucevene, fără Criciotoiu şi Csepreghi, în timp ce la gazde s-a putut observa lipsa lui Bursuc şi Cântec şi faptul că nu există rezerve de nivelul titularilor. Un bonus pentru Acatrinei, Şelaru şi Chiruţ, care au fost la înălţime. Joc bun şi pentru pivotul Starikov şi apărătorul Şoldănescu care s-au luptat cu „giganţii” de la HCM Constanţa şi evoluţie încurajatoare pentru extrema Alin Roşu.
În ultima etapă de campionat CSU Suceava va juca pe terenul celor de la CSM Bucureşti.

CS Universitatea Suceava:
Şelaru, Stănescu – Acatrinei (7 goluri)
Chiruş (7 goluri)
Roşu (3 goluri)
Gavriloaia (3 goluri)
Mitrea (2 goluri)
Ţigănaşu (1)
Starikov (1)
Şoldanescu
Amihăesi
Ţuţu
Petrea
Bursuc
Antrenor: Răzvan Bernicu.

HCM Constanţa:
Popescu
R. Stănescu – Sadoveac (7 goluri)
Sabou (6 goluri)
Val (3 goluri)
Şimicu (2 goluri)
Angelovski (2 goluri)
Humet (2 goluri)
Buricea (1)
Toma (1)
Cutura
Cristescu
Stavrositu
Dragicevic
Antrenor: Zvonko Sundovski.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava