Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a II-a a turneului play-out al Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava a evoluat ieri pe terenul grupării Stejarul Buzău. Dacă în timpul sezonului regulat sucevenii au pierdut ambele partide cu echipa buzoiană, de această dată sucevenii și-au luat revanșa învingând cu 29-17. Cu această victorie venită la timp, gruparea pregătită de Constantin Vlad și-a asigurat menținerea în eșalonul secund al rugbiului românesc și în sezonul viitor.
Pentru CSM Bucovina Suceava au marcat: Ștefan Ștefăroi, două eseuri, Bursuc și Preutescu câte unul și Octavian Scolobiuc trei transformări și o lovitură de pedeapsă.
”Am condus cu 14-0 în minutul 20, însă în repriza secundă am avut ceva probleme cu arbitrajul. Totul a revenit la normal și am câștigat pe merit. La acest meci cu Stejarul Buzău am avut un lot complet, o linie de treisferturi inspirată și am învins cu punct bonus.
Dedicăm această victorie celui care a fost componentul echipei CSM Suceava în perioada 1990-1995 Constantin Toma care nu mai este printre noi.
Cu acest succes ne menținem în Divizia Națională indiferent de rezultatul ultimei partide din play-off cu CSM U23 București de sâmbătă 31 octombrie” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava