• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În etapa a VIII-a a Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava a evoluat ieri pe terenul formației CSUAV Arad. La capătul unui joc extrem de echilibrat, gazdele s-au impus cu 22-19. Pentru gruparea suceveană au marcat Constantineanu, Preutescu și Flutur, câte un eseu, Flutur reușind și două transformări.
”Îmi pare rău că am pierdut acest meci. Este adevărat faptul că din lot ne-au lipsit din nou mulți jucători, Nichiforiuc, Buzatu, Oprea, Ștefancu, Octavian și Daniel Scolobiuc, Constantin Varvaroi, Andrei Varvaroi, Țurcanu și Dumitru Ștefăroi, ultimii doi fiind plecați la muncă în străinătate, dar trebuie să spun că și arbitrajul ne-a dezavantajat.
Îi înțeleg pe cei care au lipsit, serviciul este extrem de important, și sper să descurcăm mai bine pe teren propriu” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Rezultate înregistrate în etapa a VIII-a:
RCM Galați – RC Bârlad 12-13
CS Năvodari – Știința Petroșani 26-20

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava