MOPAN Suceava

În cadrul etapei a X-a a Diviziei Naţionale de rugby, CSM Bucoivna Suceava a primit pe teren propriu vizita echipei CSU AV Arad. În partida tur sucevenii s-au impus la „masa verde”, arădenii câştigând disputa de pe teren.
Dornici a demonstra că sunt în formă şi că pe stadionul „Unirea” ei sunt „regi”, sucevenii au făcut un joc bun şi s-au impus la final cu 40-32. Meciul a fost deosebit de spectaculos, gazdele marcând nu mai puţin de şae eseuri, patru dintre ele purtând semnătura lui Dumitru Ştefăroi.
Octavian Scolobiuc a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă în debutul partidei dintre CSM Bucovina Suceava şi CSU AV Arad. Oaspeţii au replicat imediat egalând scorul la 3. Elevii antrenorului Constantin Vlad s-au aruncat în atac şi Dumitru Ştefăroi a pătruns irezistibil pe partea dreaptă şi a înscris primul eseu al sucevenilor. Avantajul sucevenilor nu a durat mult pentru că arădenii au culcat şi ei balonul în terenul de ţintă al gazdelor. Diferenţa la pauză, de trei puncte, a fost realizată de Ocatvian Scolobiuc dintr-o lovitură de pedeapsă.


Primii care au punctat pe tabela de marcaj în partea secundă au fost rugbiştii suceveni care au marcat o încercare printr-un mol rulant, autorul eseului fiind Octavian Scolobiuc. CSM Bucovina Suceava s-a distanţat printr-un nou eseu purtând „marca” Dumitru Ştefăroi. Octavian Scolobiuc a transformat şi scorul a devenit 23-8 în favoarea echipei CSM Bucovina Suceava în duelul cu CSU AV Arad.
Al patrulea eseu al sucevenilor a fost marcat de Strugariu care a punctat după o cursă deosebită aproape între buturi. Spre surprinderea generală a spectatorilor prezenţi în tribune, Octavian Scolobiuc a ratat transformarea de la circa 18 metri relativ central.
Diferenţa pe tabela de marcaj s-a majorat puţin mai târziu prin eseul izbutit de cine credeţi?, Dumitru Ştefăroi care a sprintat printre apărătorii adverşi. La 33-8 a venit şi replica arădenilor care au redus din handicap, scor 33-13. Cel mai inspirat jucător al gazdelor, Dumitru Ştefăroi a mai pătruns o dată în terenul de ţintă advers pentru al patrulea său eseu şi al şaselea al gazdelor. Tepşanu a transformat şi CSM Bucovina Suceava conducea pe CSU AV Arad cu circa 10 minute înainte de final cu 40-13. Spre lauda lor, arădenii nu au renunţat la luptă şi au marcat trei eseuri înainte de fluierul dând emoţii sucevenilor în ceea ce priveşte punctul bonus ofensiv. S-a terminat 40-32 şi gruparea pregătită de antrenorul Constantin Vlad şi-a trecut în cont victoria de cinci puncte la capătul unui joc extrem de spectaculos.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava