Concert pascal
MOPAN Suceava

Rezultate extraordinare realizate de CSM Dorna Vatra-Dornei  la Campionatele Naționale de alergare pe șosea pe distanța de 5 kilometri. La București, sportivii  pregătiți  de antrenorul Prâsneac Cristian au cucerit 3 medalii de aur pe echipe, la junioari și tineret și  2 medalii de Vicecampion Național  echipa fiind formata din Prâsneac Alexandru, Negoița Dragos, Bodea Petru și Kore Robert . Costiuc Claudia a obținut locul 1 în cadrul crosului USAMV la categoria elevi.

“Este o performanță remarcabilă a atleților mei , care s-au concentrat către  aceste Campionate Naționale. Sportivii sunt în cantomanent în Izvorani cu lotul Olimpic de Juniori. Ei au făcut antremanente normale în fiecare zi. Sportivii nu au avut timp de relaxare inaintea startului mergind la București să facă  un antremanent iar la finalul competiției au  mai pus in zestrea clubului 3 medalii Naționale. Aș vrea să mulțumesc și celor din conducerea clubului cît și sponsorilor Apa Bucovina și Mol  ROMÂNIA”, a declart antrenorul CSM Dorna Vatra-Dornei,  profesor Cristian Prâsneac.

 

CSM Dorna Vatra Dornei, două medalii de argint la naționalele de alergare pe șosea cu echipă de baieți și o medalie de aur în cadrul crosului categoria elevi, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava