Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminica 13 Noiembrie la Brașov s-a desfășurat Campionatul Național de Alergare pe Șosea  (seniori, U23 și U20, individual și pe echipe, la feminin și masculin) pe distanța de 5 kilometri.

Organizatorii competiție au fost  Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, în parteneriat cu Federația Română de Atletism (FRA) și Asociația 15 Noiembrie 1987, cu co-finanțare asigurată de Primăria Municipiului Brașov. Această competiție sportiva s-a desfășurat pe traseul care   comemorează Ziua Revoltei Anticomuniste de la Brașov din 15 Noiembrie 1987 a muncitorilor de la Uzina de Autocamioane. Pe același traseu care l-au urmat manifestanții în noiembrie 1987 de la poarta fostei Uzine de Autocamioane Brașov până  în fața Prefecturii.

La acestă competiție s-au înscris și sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei care la finalul competiție au obținut medalia de  vicecampioni naționali la categoria Tineret cu echipa. Echipa a fost compusă din Negoița Dragos ,Prâsneac Alexandru ,Ungureanu Stefan și Kore Robert –Petru.

Prâsneac Cristian, antrenor la CSM Dorna Vatra-Dornei a declarat: ”Sunt foarte bucuros de elovuția sportivilor mei care au obținut acestă medalie. Trei dintre sportivi sunt  juniori 2 ne și ne dau mari speranțe la competițiile viitoare.  A fost un Campionat Național care vine dupa multa acumulare de volum de muncă. De luna vitoare începe sezonul Indoor unde avem obiective marețe”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava