Concert pascal
MOPAN Suceava

În runda cu numărul VI a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a evoluat la finele săptămânii precedente pe terenul celor de la Tricolorul Ploiești. La capătul unui joc extreme de tensionat, gazdele s-au impus cu 3-0 (19, 25, 19).
”Este adevărat că ploieștenii au o echipă bună, dar noi am fi meritat mai mult dacă eram lăsați să jucăm. Atmosfera în sală a fost una extrem de ostilă, iar arbitrii de tuță, care sunt localnici, ne-au dezavantajat clar.
Mai mult chiar, în setul al doilea, pe care l-am controlat, căpitanul formației noastre Andrei Sasu a fost sancționat nemeritat cu cartonaș galben și implicit punct pierdut.
Nu pot să le reproșez nimic sportivilor noștri pentru că au evoluat destul de bine. Treptat – treptat jocul nostru se leagă, dar trebuie să fim mai atenți la serviciu și preluare.
În pofida acestui eșec, în opinia mea nu cred că vom avea probleme să ne clasăm în primele patru și să ajungem în play-off” a declarat antrenorul formației CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în partida cu Tricolorul Ploiești au evoluat: Sasu, Huțuleac, Someșan, Pietraru, Ștefură, Giurcă, Orășanu, Gontariu și Tanasă. Din formația ploieșteană a făcut parte și suceveanul Răzvan Purice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava