• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În etapa a VI-a a Seriei Est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a evoluat pe terenul celor de la Tricolorul Ploieşti. La capătul unui meci extrem de tensionat, gazdele s-au impus cu 3-0 (20, 21, 26).
„Am fost dezavantajaţi clar de arbitri şi am pierdut din cauza lor. De multă vreme nu am mai văzut un asemenea arbitraj care a enervat pe toată lumea, jucătorii noştri primind şi două cartonaşe galbene. Am avut chiar şi o minge de set care ne-a fost anulată, ce să mai spun, arbitri şi-au bătut joc de noi.
Formaţia noastră s-a mişcat destul de bine, în condiţiile în care Giurcă a lipsit, iar Pădurariu şi Pietraru erau bolnavi. Totuşi nu s-a putut face nimic în faţa unui asemenea arbitraj. Poate că am fi pierdut până la final, dar în niciun caz cu 3-0”, a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru echipa CSM Suceava au evoluat: Sasu, Huţuleac, Pietraru, Lupu, Ştefură, Grigore, Pădurariu, Orăşanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava