Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă în primul meci al disputei din faza I a play-off-ului seriei est a Diviziei A2 de volei masculin CSM Suceava a învins în sala ”Unirea” pe Știința București cu 3-0, în a doua întâlnire dintre aceste două formații, care a avut loc la finele săptămânii trecute în capitală, sucevenii s-au impus cu 3-1.
Mai experimentată și mai valoroasă, echipa suceveană a câștigat primele două seturi. La 2-0 a urmat un moment de lejeritate pentru elevii profesorului Victor Pancu și bucureștenii au câștigat setul III la 23. Vrând să încheie conturile chiar din partida de la București, sucevenii au fost mai atenți în setul patru și au învins la 20. În urma acestui succes, CSM Suceava s-a calificat la turneul ”final four” al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin care va avea loc în perioada 8-10 aprilie și la care vor participa Steaua București, Știința Bacău, CSM Suceava și câștigătoarea din duelul Rapid București – Dacia Buzău. Locația turneului va fi stabilită prin licitație, primele două clasate la finalul acestuia urmând să partipe la barajul de promovare în Divizia A1.
”A fost un meci anost și jucătorii noștri s-au complăcut în jocul încâlcit al adversarilor. Am câștigat totuși și le mulțumesc băieților pentru efortul depus.
S-a încheiat prima parte a campionatului și a rămas să jucăm în turneul final four. Am reușit să ajungem în acest punct grație sprijinului oferit de Consiliul Local și Primăria Suceava, Consiliul Județean Suceava și bineânțeles datorită ajutorului venit din partea prietenilor voleiului sucevean, Dumitru Popescu de la SUCT și Eugen Girigan” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în partida de la București au evoluat: Sasu, Orășanu, Pietraru, Giurcă, Gontariu, Huțuleac, Lupuleasa, Mihuț, Tanasă și Amariei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava