Sala ”Unirea” a găzduit la sfârșitul săptămânii trecue primul meci din cadrul fazei I a play-off-ului seriei est a Diviziei A2 de volei masculin dintre CSM Suceava și Știința București. La capătul unui joc mai echilibrat decât se anticipa, gazdele s-au impus cu 3-0 (13, 28, 20).

Primul set a durat mai puțin de 20 de minute, bucureștenii ”trezindu-se” abia când tabela de marcaj arăta scorul de 8-1. La al doilea time-out tehnic elevii profesorului Victor Pancu conduceau cu 16-7, pentru ca setul să și-l adjudece la 13. În setul al doilea, oaspeții s-au mobilizat exemplar și, beneficiind și de evoluția mai lejeră a sucevenilor, s-au ”ținut” aproape de adversarii lor. La scorul de 24-22 în favorea gazdelor, cei de la Știința Bucureștu au reclamat acordarea ultimelor două puncte sucevenilor de arbitru și au inflamat oarecum spiritele. Aceste nemulțumiri i-au destabilizat puțin pe jucătorii de la CSM Suceava care au pierdut trei puncte la rând. Așadar, Știința București a avut o primă minge de set la 25-24 în favoarea lor, pentru ca mai apoi ei să beneficieze de încă trei!.Fără să-și piardă cumpătul, sucevenii au egalat de fiecare dată,Gontariu și mai ales tânărul Lupuleasa reușind să ”rezolve” atacurile. Plusul de experiență a contat pe finalul acestui al doilea set și CSM Suceava l-a acontat cu mari emoții cu 30-28.

Și al treilea set a fost echilibrat o bună bucată de timp, după care gazdele au luat un mic avantaj pe care nu l-au mai cedat până la fluierul de final. În primul meci al turneului play-off al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, așadar CSM Suceava – Știința București 3-0. În această primă fază a play-off-ului, la fel ca și la cele ce vor urma, se joacă după sistemul cel mai bun din trei partide, avantaj având formația clasată mai bine la finele sezonului regulat care poate juca de două ori pe propriul teren. Deci după acest prim succes, CSM Suceava va evolua săptămâna viitoare la București împotriva celor de la Știința, pentru ca apoi, în eventualitatea unei înfrângeri, să se mai dispute un meci decisiv la Suceava.

Pentru CSM Suceava în partida cu CSM București au evoluat: Sasu, Orășanu, Giurcă, Pietraru, Gontariu, Mihuț, Lupuleasa, Tănasă și Amariei. Din lotul formației sucevene la acest meci a lipsit Lucian Huțuleac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava