Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU din Suceava s-a oprit în optimile de finală ale Cupei României la handbal masculin. Singura formație de club din județ care activează într-un eșalon de elită al sportului românesc, a pierdut cu scorul de 30-24, confruntarea cu CSA Steaua București. Sucevenii au făcut o primă repriză foarte bună, au avut și patru goluri avantaj pe tabela de marcaj și au intrat la cabine conducând cu scorul de 15-13.
În repriza a doua însă sucevenii au cedat și au fost dominați de o echipă a Stelei mult mai motivată. Steliștii au preluat conducerea ostilităților și au câștigat clar pe final cu 30-24.
„Am făcut o primă repriză extraordinară, însă nu am mai ținut același ritm și în repriza secundă. Portarul lor a făcut minuni, fiind desemnat omul meciului, în timp ce noi am ratat nu doar lovituri de la 7 metri, ci și cu poarta goală. Am dorit să ne calificăm mai departe, dar nu s-a putut mai mult de această dată”, a declarat antrenorul principal, Adrian Chiruț.

CSU din Suceava a evoluat în alcătuirea: Makaria, Grigoraș – Popia (6 goluri), Balasz (5), Sadovyi (3), Juverdianu (3), Furak (2), Lupu (2), Manjic (2), Loic (1), Mihalcea, Petrov, Oancea, Dascălu, Stanciuc, Anton.

Acesta a fost ultimul meci din actualul sezon competițional al echipei CSU din Suceava. Formația suceveană a reușit să se mențină în Liga Zimbrilor și pregătește o nouă formulă de echipă pentru viitorul campionat.

Deocamdată, toată suflarea handbalistică așteaptă să vadă cum se va juca în noul sezon competițional 2021-2022, în ce system și dacă spectatorii vor avea din nou voie să vină în tribune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava