Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Sfântu Gheorghe a avut loc turneul de promovare în Liga Națională de handbal masculin. La competiție au participat Unirea Sânnicolau Mare, CSM Alexandria, CSM Botoșani și CSU din Suceava. Primele două clasate în urma acestui turneu urmau să acceadă în primul eșalon valoric al handbalului românesc.

Pornite ca favorite clare, CSM Botoșani și CSU din Suceava câștigat partidele cu Unirea Sânnicolau Mare și CSM Alexandria și s-au luptat în meci direct pentru întâietate în clasamentul final.

Așa cum era de așteptat partida a fost echilibrată și destul de tensionată. CSM Botoșani a fost mai lucidă pe final de meci în timp ce o parte din experimentații jucători suceveni au gafat copilărește. Se observă a lipsă de ompgenitate în rândul grupării pregătite de Adrian Chiruț și Iulian Andrei. Mai trebuie de lucrat la relațiile de joc pentru că cel puțin pe faza defensivă jucătorii nu se înțeleg încă între ei. Păcat de evoluția de excepție în acest ultim meci a portarului Duman, a lui Popia și a turcului Nalbantoglu.

Partea pozitivă este că CSU din Suceava a promovat în Liga Zimbrilor, chiar dacă de pe locul secund al turneului, însă mai trebuie de lucrat pentru ca formația suceveană să joace ca o echipă de prim eșalon valoric. În primul meci din Liga Zimbrilor, CSU din Suceava va întîlni în deplasare echipa Steaua București.

Rezultate înregistrate în turneul de promovare:
Vineri, 11 septembrie:
CSU Suceava – CSM Alexandria 33-25
Unirea Sânnicolau Mare – CSM Botoșani 23-36
Sâmbătă, 12 septembrie:
CSM Botoșani – CSM Alexandria 30-26
Unirea Sânnicolau Mare – CSU Suceava 27-35
Duminica, 13 septembrie:
CSM Alexandria – Unirea Sânnicolau Mare 37-31
CSU Suceava – CSM Botoșani 27-28

Lotul celor de la CSU Suceava: Stefan Grigoraș, Darius Makaria, Radu Turturică și Eduard Duman – portari, Robert Furak, Andrei Olariu, Cosmin Lupu, George Mihalcea, Alexandru Juverdianu, Alin Câmpan, Antonio Pintilei – extreme, Alexandru Popia, Bogdan Cozorici, Robert Alupoaie, Viacheslav Sadovyi, Baran Nalbantoglu, Vladislav Kobzii, Pavel Loic, Maxim Oancea, Valentin Anton, Andrei Sora, Alex Dascălu, Botond Balasz, Daniel Stanciuc – linia de 9 metri, Konstantin Petrov, Velibor Manjic și Andi Tofanel – pivoți.

Antrenori: Adrian Chiruț și Iulian Andrei.

Coordonator tehnic: Petru Ghervan.

Director: Sorin Rață.

Kinetoterapeuți: Octavian Andreica și Andrei Macovei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava