Concert pascal
MOPAN Suceava

Turneul pentru promovare în Liga Națională de handbal masculin era preconizat să adune la start un număr opt echipe, acestea având termen până la data de 15 iulie ca să confirme participarea în competiție. Interesant este că, până în acest moment, doar grupările CSU Suceava și Magnum Botoșani au anunțat în mod oficial că se vor prezenta la turneu, în vreme ce formațiile Szejke Odorheiu Secuiesc și CSM Oradea nu se vor folosi de acest drept din cauza problemelor financiare.

Este greu de anticipat așadar câte formații vor onora turneul final, CSM Alexandria, Unirea Sânnicolau Mare, CS Medgidia și Universitatea Cluj mai având la dispoziție o săptămână pentru a-și exprima intențiile.

La tragerea la sorți efectuată în urmă cu aproximativ o lună, echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitar din Suceava a fost repartizată în Grupa A, alături de Szejke Odorheiu Secuiesc, CSM Alexandria și Unirea Sânnicolau Mare. Din Grupa B, fac parte CS Medgidia, Magnum Botoșani, Universitatea Cluj și CSM Oradea. Doar două dintre cele opt formații participante vor obține biletele pentru Liga Națională.

Turneul final va avea loc, cel mai probabil, la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august, în condițiile în care startul Ligii Naționale este programat pentru data de 19 august.

De menționat faptul că CSU din Suceava a efectuat până în present, după terminarea sezonului oficial, cauzată de pandemia de coronavirus, nu mai puțin de nouă transferuri de noi jucători.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava