Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultima etapă sezonului competițional 2018-2019 al seriei A a Diviziei A de handbal masculin, CSU II Suceava a evoluat pe terenul grupării CNOT Brașov. La capătul unui meci extrem de echilibrat, scorul a fost egal, 32-32. În urma acestui rezultat, formația pregătită de Ioan Tcaciuc a încheiat campionatul pe locul III, cu 31 de puncte, la egalitate cu gruparea brașoveană, dar având în bilanț o victorie în plus în fața muntenilor.

De remarcat faptul că sucevenii au folosit în marea majoritatea un lot extrem de tânăr în care la un moment dat au apărut și juniori II. La capătul unui prim sezon greu în eșalonul secund câțiva tineri handbaliști suceveni se poate spune că bat la porțile afirmării, Claudiu Lăzurcă, Robert Alupoaiei și Bogdan Cozorici, însă ei mai au puțin de lucrat la capitolul forță.

CSU CNOT Brașov – CSU II Suceava 32-32 (15-16)
Arbitri: Marian Băbău / Alexandru Roibu

CSU CNOT Brașov: Staicu, Fîntînă – Totir 7, Micu 6, Tălmaciu 5, Diaconu 4, Troancă 4, Dodiță 4, Csibi 2, Ciutacu, Dragomir, Manciu, Moșneagu. Antrenori: Florin Paraschiv, Alina Teslărașu.

CSU II Suceava: Duman – Lăzurcă 13, Alupoaiei 10, Pintilei 4, Cozorici 3, Stanciuc 1, Roșu 1, Tofănel, Oargă, Bejinariu, Lupu. Antrenor: Ioan Tcaciuc.

Clasament final: 1. Vaslui 60p, 2. Galați 37p, 3. Suceava 31p, 4. Brașov 31p, 5. Bacău 15p, 6. Botoșani (retrasă în etapa a 14-a) 4p.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava