Concert pascal
MOPAN Suceava

Etapa a X-a a seriei A a Diviziei A de handbal masculin a programat pentru CSU Suceava întâlnirea cu gruparea CSM II București, pe terenul acesteia. La capătul unei partide dominate în cea ma mare parte, sucevenii s-au impus cu 37-26 (21-14). Gazdele au avut un start mai bun de meci şi au condus la un moment dat cu 3–1, dar după numai câteva minute, sucevenii au egalat, jocul fiind echilibrat până în minutul 13, când era 7–7. Până la pauză ”vioara întâi a fost formația pregătită de Răzvan Bernicu, scorul la pauză fiindu-I favorabil cu 21-14. Apărarea a funcționat la parametri normali, iar atacul a fost inspirat.
În repriza secundă, caracterul jocului și diferența de scor de pe tabela de marcaj s-au păstrat și CSU Suceava s-a impus pe terenul celor de la CSM II București cu 37-26. În partea a II-a a disputei cu gruparea bucureșteană, antrenorul sucevenilor, Răzvan Bernicu, a folosit tot lotul pe care l-a avut la dispoziție.
„Începutul de meci a fost mai echilibrat, dar pe parcurs am reuşit să ne distanţăm decisiv şi să ne menţinem la o diferenţă liniştitoare. După părerea mea, în acest meci, experienţa jucătorilor noştri şi-a spus cuvântul în mai multe momente ale jocului, în disputa cu o echipă formată în marea ei majoritate din juniori I. Este o victorie meritată, în urma căreia ne mai rămân trei meciuri de disputat din acest tur de campionat, în care trebuie să scoatem maxim de puncte, astfel încât să ne încadrăm în obiectiv la mijlocul campionatului”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.
În meciul de la CSM II Bucureşti, Baican a fost cel mai bun marcator al sucevenilor, cu 12 reuşite, urmat de Burlacu (11), Petrea (4), Olariu (3), Velea (3), Leonard Acatrinei (2), Aldica (1) şi Vele (1). Pe lângă marcatori, în teren au evoluat şi cei trei portari, Tcaciuc, Spiridon şi Manea, dar şi jucătorii Oprea, Cristian Bursuc, Alexa şi Costea.
Până la finalul turului de campionat, echipa Universităţii Suceava mai are de disputat trei meciuri, două pe teren propriu cu Farul Constanţa şi Iaşi, şi-n deplasare, la Târgovişte cu Moreni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava