Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda a XV-a a programat pentru CSM Bucovina Suceava disputa cu RC Bârlad, derby moldovean de tradiție care s-a disputant la sfârșitul săptămânii trecute pe stadionul ”Unirea”. Partida a fost deosebit de ”încleștată” și echilibrată, oaspeții reușind să se impună cu scorul de 26-22.
Elevii antrenorului sucevean Constantin Vlad au dominat primele 15 minute ale jocului în care au și reușit un eseu transformat, eseu izbutit cu ”pachetul” de înaintare. După acest ”forcing”, formația gazdă a avut o ”cădere”, bârlădenii zburdând practic pe teren. Au fost o sumedenie de greșeli tehnice și placaje ratate și oaspeții au preluat conducerea la pauză cu 10-21, lovitura de pedeapsă reușită de Octavian Scolobiuc reducând din handicapul sucevenilor.
Tehnicianul sucevean Constantin Vlad a avut o discuție cu tinerii săi jucători și acest lucru s-a văzut în partea secundă câștigată de gazde cu 12-5. Din păcate nu a fost suficient pentru victorie, CSM Bucovina Suceava pierzând cu 22-26, ea acumulând doar punctual bonus defensiv. Ultima fază a disputei dintre CSM Bucovina Suceava și RC Bârlad a fost una încurcată, arbitrul central anulând încercarea reușită de gazde.
”Am avut un început bun de meci, pentru ca apoi să urmeze o perioadă de joc de coșmar. S-a greșit prea mult și acest lucru ne-a costat. Din păcate ne-au plecat foarte mulți jucători din linia de treisferturi și acest lucru ne-a afectat. Avem tineri lipsiți de experiență competițională și crearea unei legături cu veteranii durează. A mai fost și faza din ultimele minute când arbitrul a considerat că noi nu am culcat balonul în terenul de țintă advers.
Nu știu ce a fost, nu acuz arbitrajul, dar trebuie să facem eforturi să depășim momentele grele prin care trecem și să mergem înainte” a declarat antrenorul sucevenilor Constantin Vlad.
Eseurile echipei CSM Bucovina Suceava au fost reușite de Bursuc, Buzatu și Câtea, Octavian Scolobiuc reușind o lovitură de pedeapsă și a transformare.
Pentru CSM Bucovina Suceava urmează meciurile cu Poli Iași în deplasare și CS Năvodari, pe teren propriu, două dispute extreme de dificile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava