Comenzi MOPAN Suceava

CSU Suceava a încercat să-și apere șansa în cel de-al doilea meci din prima fază a play-out-ului Ligii Naționale de handbal masculin pe terenul celor de la Minaur Baia Mare, dar așa cum era de așteptat, nu a reușit. După ce în prima rundă a duelului cu maramureșenii au cedat cu 21-23, sucevenii au pierdut și a doua manșă cu 26-34.
Gazdele au început în forță disputa și au condus încă din start cu 6-1. Pe parcursul reprizei, eleviii antrenorului Răzvan Bernicu au echilibrat disputa venind la doar trei goluri în urma adversarilor lor. Chiar dacă au beneficiat și de eliminarea definitivă din joc a lui Bogdan Mihai pentru un cot aplicat lui Bahan, tinerii handbaliști suceveni nu au putut să se apropiemai mult pe tabela de scor de băimăreni, aceștia intrând în avantaj la cabine, scor 17-13.
Partea secundă a fost una intensă,sucevenii ținând piept grupării gazdă până în minutul 42, grație și aunei evoluții bune a portarului Alin Ilii. Din acest moment însă, pe fondul unui joc modest atât în apărare cât și în atac al sucevenilor, cei de la Minaur Baia Mare au ajuns să se distanțeze de la 21-18 la 26-18. Până la final diferența pe tabela de marcaj s-a păstrat, chiar dacă gazdele au condus și cu 12 goluri, scorul final al meciului Minaur Baia Mare – CSU Suceava fiind 34-26.

HCM Minaur Baia Mare : Viman, Draghici – Sabou (9 goluri), Grasu (6), Fotache (5), Popescu (4), Gavrilovic (4), Mihai (2), Baican (2), Busecan (2), Udristioiu, Acsinia, Munea, Craciun, Bondar, Bera.
CSU Suceava: Spiridon, Ilii – Târzioru (9 goluri), Bahan (4), Eros (4), Sandu Mihai (3), Neniță, Petrea, I.Tcaciuc, Panait (2), Roșu (2), Olariu (2), Burlacu, Negrușeri.

În urma înfrângerii din duelul cu Minar Baia Mare, CSU Suceava va juca în a doua fază din play-out, acolo unde pentru a se salva de la retrogradare va lupta se pare cu CSM București și CS Caraș Severin. CSM București a pierdut prima întâlnire cu Steaua, iar CS Caraș Severin a fost ”eliminată” de Poli Timișoara după un eșec și o remiză, aceasta pe teren propriu.
Formația CSU Suceava are un bilanț pozitiv în disputele cu cele două grupări, în cadrul sezonului regulat elevii antrenorului Răzvan Bernicu câștigând ambele meciuri cu CS Caraș Severin și cel de la București cu CSM. Pentru a se putea menține în primul eșalon valoric al handbalului masculin românesc, echipa Sucevei trebuie să încheie pe primul loc turneul din cadrul fazei a doua a play-out-ului. Sistemul de joc al turneului care va reuni formațiile CSM București, CS Caraș Severin și CSU Suceava va fi tur-retur.
Chiar și în cazul în care nu va reuși să câștige faza a doua a play-out-ului, CSU Suceava mai are o șansă de a continua și în sezonul viitor în Liga Națională, pentru că grupările clasate pe ultimele două poziții vor juca meciuri de baraj cu ocupantele locurilor secunde în cele două serii al Diviziei A.
Meciurile din cadrul fazei a doua a play-out-ului Ligii Naționale de handbal masculin se vor disputa în zilele de 1, 4, 14, 17, 21 și 24 mai.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava