Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a făcut un meci bun în compania ocupantei locului II în Liga Naţională de handbal masculin, Poli Timişoara. Deşi partida nu ajuta cu mai nimic cele două grupări, dat fiind faptul că sucevenii vor juca în play-out, iar bănăţenii în play-off, jocul a fost aprig disputat şi echilibrat.
Elevii antrenorilor Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei, ultimul fiind foarte bun în poartă, ar fi meritat un rezultat bun, însă au fost împiedicaţi de cuplul de arbitri Ifrim – Ilisei, pierzând în final cu 26-27.
CSU Suceava a început bine partida cu Poli Timişoara, dar Olariu a ratat şansa de ai duce pe ai săi la 3-1 pe tabela de marcaj ratând incredibil singur pe contraatac. Oaspeţii au profitat ţi au trecut la timonă. Totuşi, în minutul 20 gazdele au reuşit să egaleze la 10. În pofida arbitrajului potrivnic, gruparea suceveană a întrat la cabine cu un deficit de doar un gol, scor 15-16.
În partea secundă CSU Suceava a ridicat nivelul de joc şi a preluat conducerea pe tabela de marcaj cu 22-20 şi apoi 23-21. Din acest moment, cuplul de arbitri Ifrim – Ilisei s-a “orientat” şi toate deciziile pe care le-a luat au fost împotriva gazdelor, ei judecând cu unităţi de măsură diferite aceleeaşi faze. În aceste condiţii, Poli Timişoara a preluat conducerea pe tabela de marcaj cu 27-26 dintr-un 7 metri extrem de controversat. La următoarea fază CSU Suceava a avut şi ea 7 metri clar, dar arbitri au văzut cu totul altceva.
Nu este nimic de comentat în ceea ce priveşte efortul depus de suceveni, însă din nou, aşa cum am mai menţionat şi cu alte ocazii, CSU s-a luptat cu o selecţionată din Banat, timişorenii având în primul şapte cinci străini.

Etapa a XVII-a a Ligii Naţionale programează meciurile:
Minaur Baia Mare – Potaissa Turda        20-29
HC Dobrogea Sud – Poli Iaşi    32-27
Dunărea Călăraşi – CSM Focşani    21-21
CSU Suceava – Poli Timişoara    26-27
HC Vaslui – Dinamo    28-30
Din această etapă a mai rămas de jucat meciul CSM Bucureşti – Steaua.
CSM Făgăraş – HC Odorhei s-a omologat cu scorul de 10-0 din cauza retragerii grupării harghitene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava