Concert pascal
MOPAN Suceava

Etapa a VII-a a turneului play-out al Ligii naţionale de handbal masculin programează pentru CSU Suceava poate cel mai important meci din acest sezon competiţional. Într-un duel direct pentru a evita retrogradarea directă, gruparea suceveană se va lupta, astăzi de la ora 17.00 în sala LPS, cu Steaua Bucureşti.
În ultima rundă Steaua a reuşit să învingă cea mai valoroasă formaţie din play-out, Poli Timişoara, iar CSU Suceava a izbutit un punct nesperat pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu.
Sucevenii au mari probleme cu accidentările, ei neputând conta la acest joc cu Steaua pe serviciile a doi dintre cei mai buni handbalişti, Burlacu şi Gavrilovic. În partida cu gruparea gorjeană din lotul sucevenilor au lipsit şi Bursuc, Popovici şi Trifkovic, jucătorii pe care echipa medicală suceveană se străduieşte să-i recupereze.
„Ne aşteaptă o partidă extrem de dificilă în faţa unui adversar puternic. Ne străduim să aliniem cel mai bun şapte pe care-l avem la dispoziţie, în pofida accidentărilor. Jucătorii noştri sunt conştienţi de importanţa acestui meci şi sunt absolut convins că vor da totul pe teren.
Dacă sportivii noştri îşi vor depăşi condiţia şi cu minunatul public sucevean alături, cred că putem câştiga această partidă. O victorie ne-ar distanţa la cinci puncte de adversarii noştri şi ne-ar oferi un moral foarte bun în perspectiva jocurilor ce vor urma. Nu s-a încheiat acest sezon competiţional şi trebuie să luptăm până la capăt” a declarat antrenorul secund al CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

Etapa a VII-a a turneului play-out programează meciurile:
CSU Suceava – Steaua
Poli Timişoara – HC Vaslui

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava