Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda a IV-a a Ligii Naționale de handbal masculin a adus pentru CSU Suceava cea mai lungă deplasare, dar și cea mai usturătoare înfrângere, pe terenul celor de la Poli Timișoara. Sucevenii nu au făcut un joc grozav, dar au avut și un ghinion teribil, trei jucători accidentându-se destul de serios.
Chiar în debut de meci, interul sucevenilor Gabriel Burlacu a călcat pe piciorul unui adversar și a făcut o entorsă la gleznă. Și Sandu Mihai apoi a acuzat probleme la un genunchi, pentru ca Baican să evolueze cu un deget rupt tot meciul. În aceste condiții și fără aportul lui Olariu care nu a făcut deplasarea, CSU Suceava a fost o pradă destul de ușoară în fața cosmopolitei grupări bănățene la care joacă și valoroși jucători români ca Fenici și Șania.
În pofida neșansei, elevii antrenorului Adrian Chiruț au ținut destul de aproape de adversarii lor o perioadă destul de lungă de timp, imediat după pauză scorul fiind 16-13. Din acest moment totul s-a rupt și gazdele au defilat câștigând în final în fața bucovinenilor cu 34-24.
”M-am temut de acest lucru din debutul acestui sezon comeptițional. Nu m-am gândit neapărat la dificultatea jocurilor, am avut ca adversari HC Dobrogea Sud, Steaua și CSM București, ci la faptul că la lotul nostru destul de subțirel să nu apară accidentări.
Așa cum se întâmplă de obicei, la cei mai slăbuți apar și ghinioanele. Burlacu sigur nu va putea juca câteva săptămâni, fără Polocoșer și Șoldănescu, va trebui să facem eforturi uriașe pentru a prezenta un lot competitiv la meciul cu Poli Iași. Aceasta va fi piatra noastră de încercare și jucătorii pe care-i avem în lot trebuie să fie conștienți de acest lucru. Am avut și un debut la această partidă, juniorul Andi Tofănel, care a și marcat un gol” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruț.

CSU Suceava: Cr.Tcaciuc, Bobeică, Duman – Ciubotariu (4), Sandu Mihai (2), Tofănel (1), Burlacu, Baican (4), Sipka (3), Petrea (2), Costea (2), Tîrzioru (6).

Rezultate consemnate în etapa a IV-a:
Dinamo – HC Vaslui    33-24
Potaissa Turda – HC Minaur Baia Mare    27-23
Poli Timișoara – CSU Suceava    34-24
Poli Iași – HC Dobrogea Sud    26-30
Din această rundă au mai rămas de jucat partidele: CSM Focșani – Dunărea Călărași, HC Odorhei – CSM Făgăraș și Steaua – CSM București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava