Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava va disputa azi primul meci de pregătire din 2015. Handbaliştii suceveni vor avea ca oaspete în sala LPS vicecampioana României, Ştiinţa Bacău. Gruparea suceveană se pregătește intens în localitate pentru a fi prinde vârful de formă pe 31 ianuarie când vor disputa primul joc official din acest an. Pe lângă antrenamentele fizice și tehnico-tactice, oficialii universitarilor şi-au dorit și câteva meciuri de pregătire, mai ales că mai sunt doar două săptămâni până la reluarea campionatului. Primul dintre aceste meciuri amicale se va juca azi de la ora 11.00 cu Știința Bacău, pentru ca joi, CSU Suceava să evolueze pe terenul formaţiei HC Vaslui.

Tot în această perioadă, oficialii clubului sucevean se află în discuții cu mai mulți portari, post pe care echipa a rămas descoperită după accidentarea lui Vasile Tcaciuc, jucător ce va lipsi o perioadă mai lungă.

„Mai este foarte puțin până vom relua campionatul și de aceea avem nevoie de meciuri test, în afara celor pe care le facem între noi la Suceava. Ne-am dorit să facem două meciuri cu Bacăul, dar până la urmă a rămas unul singur. Din această cauză am căutat încă un adversar, dar fiecare are programul său. Până la urmă am ajuns la o înțelegere cu cei de la HC Vaslui și asta chiar dacă vom juca și-n campionat în etapa 21, pe 28 februarie. În ce privește problema postului de portar, din cei nouă jucători cu care am avut discuții au mai rămas în picioare doar trei variante. De la cei trei așteptăm un răspuns până la finalul acestei săptămâni, toți trei fiind pe măsura posibilităților financiare ale echipei”, a declarat antrenorul Petru Ghervan.

Liga Națională se va relua pe data de 28 ianuarie cu etapa a 16-a, rundă în care Universitatea Suceava va sta. Studenții vor avea primul meci oficial din acest în etapa a 17-a, pe 31 ianuarie, când vor evolua pe terenul echipei lui Adrian Chiruț, Dinamo București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava