• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Timp de zece zile începând din această săptămână, fotbaliştii de la Rapid Suceava se vor antrena la Poiana Negri, într-un stagiu de pregătire centralizată. Antrenorii Bogdan Tudoreanu, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş au deplasat la munte 22 de jucători, noutatea cea mai importantă constituind-o cooptarea în lot a atacantului Alex Buziuc, de la Gaz Metan Mediaş.
„Aşa cum era de aşteptat şi cum sunt convins că băieţii se bucură, în perioada imediat următoare vom pune accentul pe pregătirea fizică. Fiind o etapă de acumulări intense, sperăm să nu avem parte de accidentări sau alte probleme de sănătate, astfel încât toţi jucătorii să poată efectua pregătirea completă. Condiţiile de care beneficiem la “Pensiunea Bella Vista” sunt dintre cele mai bune, moralul în rândul fotbaliştilor este la cote ridicate, aşa încât mergem decişi să muncim aşa cum trebuie, pentru a ne fi cât mai uşor în retur. În linii mari, cu aceşti fotbalişti vom aborda partea a doua a campionatului, dar e posibil să mai apară una sau două surprize”, a declarat antrenorul principal Bogdan Tudoreanu.

Din lotul de jucători deplasat la munte de Rapid Suceava fac parte jucătorii: Andrei Roheţki, Cătălin Pascal – Daniel Bălan, Claudiu Velescu, Florin Plecanciuc, Constantin Ferariu, Dorin Semeghin, Radu Sava, Dragoş Sfrijan, Alex Apostol, Adrian Gheorghiciuc, Cătălin Golofca, Valeriu Tiron, Cristian Spatar, Ciprian Sumanariu, Răzvan Bâgu, Sascha Marinkovic, Mircea Negru, Buziuc, Adrian Vornicu, precum şi juniorii Eduard Vărzaru şi Şerban Bărbosu.

Pe perioada şederii la munte, „alb-vişiniii” vor disputa şi două meciuri test, cu Bucovina Pojorâta, pe 25 ianuarie, la Vatra Dornei, şi pe 28 ianuarie, la Pojorâta.

Programul din intersezon al grupării sucevene mai cuprinde jocuri amicale cu Bucovina Rădăuţi, pe 4 februarie, pe teren propriu, cu Ştiinţa Miroslava, pe 7 februarie, în deplasare, cu FCM Dorohoi, pe 12 februarie, la Suceava, şi pe 21 februarie, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, pe 15 februarie, în deplasare, şi cu ASC Bacău, pe 18 februarie, la Piatra Neamţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava