Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, echipa de handbal masculin CSU Suceava a participat la Cupa Municipiului Bacău, competiție care a adunat la start, pe lângă gruparea suceveană, formațiile HC Dobrogea Sud Constanța, CSSM Bacău și Poli Iași. Pentru elevii antrenorului Răzvan Bernicu, partidele din cadrul turneului băcăuan au reprezentat ultimele verificări înaintea începutului oficial de campionat în Divizia a, debut care va avea loc la finele acestei săptămâni.

Primul meci pentru suceveni la Cupa Municipiului Bacău a fost și cel mai important, adversară fiindu-i principala candidată la promovarea în Liga Națională, HC Dobrogea Sud Constanța. Cu un lot format în majoritate din jucători cu mare experiență competițională la cel mai înalt nivel, precum Toma, Vujadinovic, Rakcevic, Buricea sau Cutura, echipa de pe litoral a reușit să se impună cu greu cu 31-29. CSU Suceava a dat o replică consistentă unor handbaliști de renume și a fost foarte aproape de egalare pe final de meci.

”Adversarii noștri au fost jucători cu state vechi de plată în primul eșalon valoric al handbalului românesc și cu o sumedenie de partide în echipa națională și cupele europene și au știut să gestioneze momentele importante ale întâlnirii.

Băieții noștri s-au mișcat bine în condițiile în care au avut în față handbaliști de renume. Constănțenii sunt favoriți la promovare, dar sunt convins că în campionat lucrurile vor sta altfel, în acest meci de la Cupa Municipiului Bacău ei folosind în disputa cu noi doar jucătorii de renume” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

HC Dobrogea Sud: Pleșca, Vasile – Toma (10), Rakcevic (9), Vujadinovic (5), Buricea (4), Cutura (1), Bologa (1), Subțirică (1), Săulescu.

CSU Suceava: V.Tcaciuc, Manea – Burlacu (10), Baican (9), Petrea (3), C. Bursuc (2), Roban (1), Preda (1), Costea (1), Aldica (1), Vele (1), Velea, I.Tcaciuc, Oprea, Alexa.

În meciul pentru locurile III-IV, CSU Suceava a surclasat gruparea Poli Iași cu 38-24 (22-10). Pentru suceveni în partida cu ieșenii au marcat: Burlacu (9), Petrea (9), Preda (5), Baican (4), Velea (4), Rareș Bursuc (3), Costea (2) și Vele (2).

”A fost un meci controlat de noi în care am dorit să folosim toți jucătorii pe care i-am deplasat la Bacău. Mă bucură forma arătată de Burlacu, Baican sau Petrea, dar și dorința de integrare în echipă a lui Rareș Bursuc, interul nostru dreapta” a afirmat antrenorul Răzvan Bernicu.

Turneul Cupa Muncipiului Bacău a fost câștigat de HC Dobrogea Sud care în finală a învins CSSM Bacău cu 31-27.

Azi, Federația Română de Handbal va stabili programul competițional al Diviziei A de handbal masculin și CSU Suceava își va afla adversara din primul meci al sezonului competițional 2015-2016.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava