Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava se află în fața unui nou început, nedorit, după înfrângerea din partida de pe teren propriu cu HC Buzău. Pe lângă victorie, elevii antrenorului Adrian Chiruț, ar fi dorit o revanșă pentru eșecul din tur. Lucrurile au stat invers și sucevenii au pierdut acasă.
”Am pregătit bine jocul cu HC Buzău și îmi pare rău că nu am câștigat. Au fost ratări neverosimile din poziții perfecte și ne-am complicat viața din acest campionat.
Jucătorii noștri știau că va fi un meci greu, dar nu au mai fost lucizi în momentele esențiale. Au fost erori pe faza de atac și această înfrângere ne-a schimbat ordinea de zi.
Fiecare punct va conta în următoarele runde și trebuie să demonstrăm că suntem că suntem bărbați și vrem să luptăm până la capăt.
La Călărași ne vom bate pentru un rezultat bun. Sunt convins că va fi un meci greu și pentru noi, dar și pentru ei” a declarat antrenorul Adrian Chiruț. Meciul cu Dunărea Călărași – CSU Suceava va avea loc miercuri, de la ora 18:00.
”Avem datorii în fața suporterilor suceveni care ne-au susținut tot timpul și care au fost dezamăgiți de rezultatul meciului cu HC Buzău. Nu putem să le spunem decât faptul că am trecut printr-un moment greu, neașteptat și că ne vom lupta până în pânzele albe pentru a ne atinge obiectivul de menținere în primul eșalon valoric” au spus la unison, Alin Petrea și Florin Baican.

Etapa a XVIII-a a Ligii naționale programează meciurile:
Dunărea Călărași – CSU Suceava
Potaissa Turda – CSM Bacău
HC Buzău – CSM Făgăraș
Minaur Baia Mare – Poli Timișoara
Steaua – HC Dobrogea Sud
CSM București – CSM Focșani
În primul meci din etapa a XVIII-a, Dinamo – U Cluj    50-38.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava