• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

CSU Suceava se află în fața unui nou început, nedorit, după înfrângerea din partida de pe teren propriu cu HC Buzău. Pe lângă victorie, elevii antrenorului Adrian Chiruț, ar fi dorit o revanșă pentru eșecul din tur. Lucrurile au stat invers și sucevenii au pierdut acasă.
”Am pregătit bine jocul cu HC Buzău și îmi pare rău că nu am câștigat. Au fost ratări neverosimile din poziții perfecte și ne-am complicat viața din acest campionat.
Jucătorii noștri știau că va fi un meci greu, dar nu au mai fost lucizi în momentele esențiale. Au fost erori pe faza de atac și această înfrângere ne-a schimbat ordinea de zi.
Fiecare punct va conta în următoarele runde și trebuie să demonstrăm că suntem că suntem bărbați și vrem să luptăm până la capăt.
La Călărași ne vom bate pentru un rezultat bun. Sunt convins că va fi un meci greu și pentru noi, dar și pentru ei” a declarat antrenorul Adrian Chiruț. Meciul cu Dunărea Călărași – CSU Suceava va avea loc miercuri, de la ora 18:00.
”Avem datorii în fața suporterilor suceveni care ne-au susținut tot timpul și care au fost dezamăgiți de rezultatul meciului cu HC Buzău. Nu putem să le spunem decât faptul că am trecut printr-un moment greu, neașteptat și că ne vom lupta până în pânzele albe pentru a ne atinge obiectivul de menținere în primul eșalon valoric” au spus la unison, Alin Petrea și Florin Baican.

Etapa a XVIII-a a Ligii naționale programează meciurile:
Dunărea Călărași – CSU Suceava
Potaissa Turda – CSM Bacău
HC Buzău – CSM Făgăraș
Minaur Baia Mare – Poli Timișoara
Steaua – HC Dobrogea Sud
CSM București – CSM Focșani
În primul meci din etapa a XVIII-a, Dinamo – U Cluj    50-38.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava