Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproape două luni, câteva vedete dar și oameni obişnuiţi se vor afla în Madagascar, acolo unde vor avea loc filmările pentru reality-showul “Ultimul trib”, care va debuta în curând la Antena 1. Unii participanţi pleacă la drum cu emoții, căci au avut, de-a lungul vremii, mari probleme de sănătate, notează click.ro.

Dorian Popa, Sorana ex-ASIA, Paula Chirilă și Dima Trofim sunt doar patru dintre vedetele care vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro, însă riscă mult, căci le pot recidiva oricând problemele de sănătate. În 2005, Dorian Popa (29 de ani) a participat la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, unde a pierdut 15 kilograme în cele trei săptămâni. La întoarcearea în țară, era de nerecunoscut. Și Sorana Darcle (35 de ani), ex -ASIA, a trecut printr- o experienţă neplăcută, în urmă cu doi ani, în Cipru, când a participat la “Ferma Vedetelor” (PRO TV). Atunci, solista a fugit după un struț și și-a luxat piciorul, amintește sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/vai-de-ei-cu-ce-probleme-de-sanatatea-pleaca-vedetele-la-show-ul-de-supravietuire

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava