Concert pascal
MOPAN Suceava

Schimbări de proporţii la Acces Direct! Vacanţa de vară s-a încheiat şi pentru gazdele emisiunilor de divertisment, care de săptămâna viitoare revin pe sticlă. Simona Gherghe se întoarce şi ea în platoul emisiunii, dar nu va mai prezenta singură, ci alături de un nou coleg. Anunţul a fost făcut chiar de vedeta Antena 1, în urmă cu puţin timp. Se pare că cel care va fi co-prezentator este un cântăreţ celebru, care nu este deloc străin de lumea televiziunii, potrivit click.ro.

Vedeta va reveni pe post din 27 august alături de noul ei coleg. Printre numele vedetelor care îi vor ţine companie prezentatoarei a fost vehiculat şi cel al lui Alex Velea (34 de ani). De altfel, cântăreţul a fost văzut în ultima zi a emisiunii înainte de vacanţa de vară, când ar fi venit la negocieri. În plus,Velea, care până acum figura în grila angajaţilor de la „Bravo, ai stil”, ar fi într-o pauză de la „Divizia Sexy”, iar acum ştim şi adevăratul motiv. Aşa cum Click! deja a anunţat „Bravo, ai stil” este una dintre producţiile pe care patronii turci nu au mai mizat pentru toamnă din pricina audienţelor slabe, comparativ cu investiţia uriaşă.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cu-cine-va-prezenta-simona-gherghe-acces-direct-colegul-ei-e-un-cantaret-celebru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava