Concert pascal
MOPAN Suceava

Damian Drăghici, unul dintre cei mai de succes artiști români, recunoscut peste Ocean pentru talentul său inegalabil, a vorbit la podcastul ,,Fitză cu Adiță” despre perioada sumbră din viața sa când a fost nevoit să cerșească în Grecia pentru a supraviețui.

Povestea de viață a artistului de etnie romă, Damian Drăghici, este una demnă de filmele de la Hollywood, scrie click.ro.

Cântărețul la nai a crescut în perioada regimului comunist, astfel că la vârsta de doar 15 ani, adolescentul Damian Drăghici era trecut pe o ,,listă neagră”, din cauză că unchiul său, Luca Drăghici, fugise ilegal din țară. Din această cauză, Damian Drăghici a ratat mai multe oportunități de a se afirma peste hotare, iar cea mai memorabilă solicitare a venit chiar din partea celebrului pianist Richard Clyderman, ce l-a invitat pe talentatul naist să i se alăture. Din păcate, Drăghici nu a avut voie să plece din țară.

Damian Drăghici a reușit până la urmă să fugă din România, în 1989, pe vremea când avea 19 ani. Artistul s-a lovit de o realitate cruntă, fără acoperiș deasupra capului și fără siguranța zilei de mâine, tânărul Damian a făcut tot ceea ce a putut pentru a supraviețui. Drăghici s-a folosit de talentul său pentru a face rost de niște bani, astfel că a început să cânte pe la mese în schimbul mărunțișului pe care i-l dădeau clienții. Damian Drăghici a povestit cum ,,cerșea” cu naiul ca să-și ducă traiul, mai notează sursa citată.

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/damian-draghici-637476.html

Cum a ajuns Damian Drăghici să cerșească în Grecia! O viață ca-n filmele de Hollywood, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava