Concert pascal
MOPAN Suceava

Damian Drăghici a anunțat recent, printr-un video pe Youtube, că își lansează propriul podcast – PODCASTUL LUI DAMIAN DRĂGHICI. Din imaginile postate de artist reiese faptul că acesta va avea în fiecare săptămână câte un invitat, iar discuția va fi una curajoasă. Artistul face, la rândul său, dezvăluiri incredibile despre „demonii” cu care s-a luptat de-a lungul vieții, potrivit click.ro.

”PODCASTUL lui Damian Drăghici e cu și despre prieteni, povești, muzică, un pic de umor și multă asumare. Veți descoperi oameni incredibili și veți auzi lucruri pe care nu le-au spus până acum”, a spus artistul, conform sursei citate.

În video-ul postat pe canalul lui de Youtube, artistul recunoaște că a fost dependent de multe lucruri în viața asta: ”Am avut foarte multe dependențe, de tot felul de lucruri, de la băutură, țigări, dulciuri, iarbă. Tot felul de prostii. Acum nu sunt dependent decât de dragostea pentru copilul pentru, pentru soția mea, Cristina, și pentru ceea ce vreau să realizez”. PODCASTUL lui Damian Drăghici este în fiecare joi, de la ora 19:00, pe Youtube.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/damian-draghici-am-avut-foarte-multe-dependente-de-la-bautura-tigari-dulciuri-iarba

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava