Concert pascal
MOPAN Suceava

Rona Hartner (49 de ani) nu vrea să mai audă de fostul soț francez, Herve Camilleri (47 de ani). La doi ani de la separare, artista a decis să îi blocheze apelurile și mesajele de  pe telefon din cauză că bărbatul o suna insistent să îi povestească despre noile sale cuceriri în materie de femei, potrivit click.ro.

Contactată de Click!, artista a spus că nu mai există cale de împăcare între ea și fostul soț pentru care și-a sacrificat persoanele dragi, în timpul relației avute.

Actrița de la ”Te cunosc de undeva” a mai dezvăluit și care au fost subiectele de discuție pe care Herve voia să le abordeze cu ea. „Herve nu are o obsesie la adresa mea, ci îi este frică de necunoscut, de singurătate. Noi amândoi de comun acord am vrut să ne despărțim și uite că el acum nu înțelege separarea noastră. De două luni nu mă mai sună. L-am și blocat pe telefon. Este cel mai bine așa. Mă suna și îmi vorbea despre ce gagici a mai agățat el și ce femei îl vrăjesc pe dânsul. Chiar nu mă interesează acest lucru. I-am zis să își găsească pe altcineva nou și vor avea o nouă poveste de iubire”, a mai spus, pentru Click!, Rona Hartner.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/rona-hartner-decizie-de-ultima-ora-ce-a-facut-ca-2225643.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava