Concert pascal
MOPAN Suceava

Jacquemus și Jeremy Scott sunt cu siguranță unii dintre cei mai cunoscuți designeri din lume. Cu toate astea, în România nu se știu foarte multe despre ei. Click! îți spune mai multe lucruri despre cei doi creatori de modă!

Designerul Jeremy Scott, care colaborat cu casa de modă Moschino timp de 10 ani, între 2013 și martie 2023 și încă mai colaborează cu brandul sport Adidas ( din 1997) s-a născut în Statele Unite ale Americii pe 8 august 1975.

De când s-a lansat în modă, Jeremy Scott și-a construit reputația ca „cel mai irelevant designer al culturii pop” sau a fost numit ultimul „rebel al modei”, potrivit sursei citate.

Pe de altă parte, Jacquemus, pe numele său adevărat Simon Porte Jacquemus, s-a născut pe 16 ianuarie 1990, deci este un designer tânâr, de „ultimă generație” și este fondatorul liniei de îmbrăcăminte cu numele Jacquemus.

S-a născut în Salon-de-Provence, Franța într-o familie modestă de fermieri. Tatăl său cânta adesea în trupe de metal iar mama avea grijă de Jacquemus acasă. Și-a petrecut copilăria în Mallemort, un mic oraș aflat în sudul Franței până în anul 2008 când a împlinit vârsta de 18 ani.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cum-arata-cei-mai-cunoscuti-designeri-din-lume-2272255.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava