Concert pascal
MOPAN Suceava

Raluca Bădulescu, în vârstă de 45 de ani, unul dintre membrii juriului emisiunii „Bravo, ai stil” a acceptat invitația Click! de a vorbi despre proiecte, viața în timp de pandemie, dar și pasiunea pe care o are pentru modă. Participarea la emisiunea difuzată de Kanal D o face să se simtă împlinită, iar faptul că mii de oameni urmăresc sfaturile de stil, dar și evoluția participantelor reprezintă un motiv de bucurie pentru Raluca.

În cadrul interviului acordat pentru Click!, Raluca Bădulescu a vorbit, cu dezinvoltura caracteristică și energia molipsitoare, despre proiectele profesionale, emisiunea ei de suflet din a cărui juriu face parte, modul în care a început să cocheteze cu moda, dar și despre aspecte care țin de sfera vieții personale. Întrebată cum a făcut față vieții în pandemie și schimbărilor care au avut loc, Raluca a mărturisit că la început a fost cuprinsă de panică, însă ulterior a adoptat o atitudine pozitivă. „Este foarte important să respectăm sfaturile autorităților…multă lume ia situația asta prea ușor. Este foarte important ca lumea să conștientizeze că virusul ăsta este real”, a transmis Raluca.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-cum-reuseste-raluca-badulescu-sa-se-inteleaga-si-cu-fostul-sot-si-cu-actualul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava