Concert pascal
MOPAN Suceava

Ai scapat iPhone-ul in apa si nu stii ce sa faci? Nu intra in panica, exista cateva lucruri pe care le poti face imediat pentru a-ti salva telefonul si a evita costurile mari de reparatie. In acest articol, iti vom prezenta cateva sfaturi utile si solutii rapide pentru a-ti recupera iPhone-ul dupa ce l-ai scapat in apa. Asadar, pana sa apelezi la un service iPhone Cluj, Bucuresti sau Constanta de incredere pentru a rezolva problema cu costuri cat mai mici, fa urmatoarele lucruri.

Scoate telefonul din apa cat mai repede posibil

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci daca ti-ai scapat iPhone-ul in apa este sa-l scoti cat mai repede posibil. Cu cat sta mai mult in apa, cu atat creste riscul de a se deteriora iremediabil. Daca telefonul este inca pornit, opreste-l imediat si scoate-i cartela SIM. Nu incerca sa-l pornesti din nou pana nu esti sigur ca este complet uscat.

Sterge telefonul cu o carpa uscata si absorbanta

Dupa ce ai scos telefonul din apa, sterge-l cu o carpa uscata si absorbanta, cum ar fi un prosop sau un servetel de hartie. Incearca sa elimini cat mai multa apa posibil din toate orificiile si crapaturile telefonului, cum ar fi mufa de incarcare, difuzorul, microfonul sau butoanele. Nu folosi un uscator de par sau o sursa de caldura directa pentru a usca telefonul, deoarece acestea pot cauza daune suplimentare.

Pune telefonul intr-o punga cu orez sau gel de silice

Un alt truc pe care il poti folosi pentru a-ti usca iPhone-ul este sa-l pui intr-o punga cu orez sau gel de silice. Aceste materiale au proprietatea de a absorbi umezeala si pot ajuta la eliminarea apei din interiorul telefonului. Pune telefonul intr-o punga sigilabila si umple-o cu orez sau gel de silice. Lasa telefonul in punga timp de cel putin 24 de ore, schimband orezul sau gelul la fiecare cateva ore.

Verifica indicatorul de contact cu lichidul

Daca vrei sa afli daca iPhone-ul tau a fost afectat de apa intrata in el, poti verifica indicatorul de contact cu lichidul (LCI). Acesta este un mic punct alb sau rosu care se afla in interiorul slotului SIM al telefonului. Daca indicatorul este alb, inseamna ca telefonul nu a fost expus la lichide. Daca indicatorul este rosu, inseamna ca telefonul a fost expus la lichide si poate avea daune interne.

Contacteaza un service iPhone

Daca ai urmat toti pasii de mai sus si iPhone-ul tau nu functioneaza corect sau deloc, cel mai probabil are nevoie de o reparatie profesionala. In acest caz, iti recomandam sa contactezi un service iPhone de calitate, care iti poate oferi o diagnoza gratuita si o estimare corecta a costurilor de reparatie. Un service iPhone bun are o echipa de tehnicieni specializati si autorizati Apple, care folosesc piese originale si ofera garantie pentru toate reparatiile efectuate.

Scaparea iPhone-ul in apa poate fi crea o situatie neplacuta si stresanta, dar nu inseamna neaparat ca telefonul este pierdut. Daca urmezi sfaturile si solutiile prezentate in acest articol, ai sanse mari sa-ti recuperezi iPhone-ul si sa-l folosesti in continuare fara probleme.

Cum să-ți recuperezi iPhone-ul după ce l-ai scăpat în apă: sfaturi utile și soluții rapide, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava