Concert pascal
MOPAN Suceava

Astăzi Smiley are o situație financiară care să îi permită să nu ducă grija zilei de mâine, însă lucrurile nu au fost întotdeauna foarte bune pentru îndrăgitul artist. Atunci când era tânăr și la început de drum cu trupa Simplu, Smiley a fost nevoit să recurgă la gesturi radicale pentru a se descurca, notează click.ro.

În urmă cu aproape două decenii, situația în care se afla solistul era una complet diferită. Tânăr, cu puțini bani, dar cu chef de distracție, Smiley a găsit, chiar și atunci, soliții pentru a merge pe litoral, deși finanțele sale nu erau la nivelul așteptat. Solistul a dezvăluit că nu avea banii necesari pentru a-și permite o cazare luxoasă, așadar au fost momente când a dormit pe plajă. Mai mult decât atât, nu mânca la restaurantele piperate, ci găsea alimente care îi țineau de foame. Trucul la care apela? Langoși și un suc acidulat!

„Am rămas fără bani. Tot timpul rămâneam fără bani când veneam la mare. În ultimele 3-4 zile mâncam un langoș și cu ceva acidulat ca să se umfle în burtă și să nu ți se mai facă foame. Am făcut o grămadă de nebuneli la mare. Am dormit la un moment patru inși într-o cămăruță de 10 metri pătrați”, a povestit Smiley, conform Fanatik.ro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-se-descurca-smiley-cand-era-tanar-si-fara-bani-640722.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava