Concert pascal
MOPAN Suceava

Câte bordeie atâtea obiceie, zice o vorbă din bătrâni. Dar uneori unii depășesc orice imaginație cu stilul lor de a face lucruri simple, cum ar fi să se relaxeze după o zi grea, notează click.ro.

Madonna, Lady Gaga și Gwyneth Paltrow au trei stiluri total diferite de a reduce stresul. Una se ascunde cu orele în baie, cealaltă stă în cap și a treia se cocoață pe aragaz.

Madonna este incredibilă și la cei 63 de ani ai săi nu ratează prilejul de a-și șoca milioanele de fani din întreaga lume. După ce a postat în repetate rânduri fotografii sexy cu ea și a fost ”certată” de Instagram, ea a revenit cu un grupaj de poze în care apare stând pe WC și citind un scenariu. ”Aici creez și mă inspir cel mai mult”, a scris ea. Madonna are o avere de peste 850 de milioane de dolari și a debutat în showbiz în 1979. A fost măritată cu Sean Penn între 1985 și 1989 și cu regizorul britanic Guy Ritchie (2000-2008) și îi crește singură șase copii, dintre care doar doi biologici. Pandemia i-a dat planurile peste cap în 2020 și 2021, scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cum-se-relaxeaza-starurile-internationale-nu-au-410188.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava