Concert pascal
MOPAN Suceava

A început postul Crăciunului, aşa că timp de 40 de zile toţi credincioşii vor încerca să fie mai buni, mai smeriţi şi mai atenţi cu meniul, pentru că vor fi nevoiţi să lase deoparte grătarele şi vor trece la alimente de origine vegetală. Şi pentru că şi vedetele ţin post, Click! a aflat ce reguli respectă cu sfinţenie Carmen Brumă, Sofia Vicoveanca şi Saveta Bogdan.

Carmen Brumă (45 de ani) este adepta unui stil de viaţă sănătos, aşa că a realizat un program de post şi le-a împărtăşit celor care o urmăresc cele 5 reguli pentru o alimentaţie sănătoasă în acest sens.

Sofia Vicoveanca (81 ani) este foarte credincioasă şi încearcă să ţină post pe cât se poate de mult. În plus,  celebra artistă de muzică populară a stabilit deja o excursie în Israel, la Mormântul Sfânt, acolo unde va pleca pe 13 decembrie, chiar înainte de Crăciun.

Saveta Bogdan (76 de ani), o altă solistă de muzică poluară foarte îndrăgită, ne-a mărturisit că nu poate să ţină tot postul.

“Nu ţin post decât vinerea. Sunt credincioasă, ca orice om, dar când e postul Paştelui sau al Crăciunului, ţin ultima săptămână din post, ca să mă spovedesc şi să mă împărtăşesc. Nu trece anul să nu mă împărtăşesc şi spovedesc, de Crăciun şi de Paşte”, a mărturisit Saveta Bogdan, care a şi explicat de ce nu reuşeşte să ţină tot postul.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/cum-tin-vedetele-postul-craciunului-carmen-bruma-2220937.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava