Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto15 poze în acest set

Conducerea Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava a prezentat astăzi cum va arăta aeroportul după finalizarea lucrărilor de modernizare. Vă prezentăm primele imagini generate pe calculator în care se arată cum va arăta întregul aeroport din Suceava după ce vor fi finalizate lucrările la pista de aterizare – decolare, precum şi modernizarea zonei din jurul aerogării. Directorul Aeroportului din Suceava, Ioan Măriuţa, a declarat ieri că la cum decurg lucrurile în momentul de faţă este optimist că investiţia va fi finalizată până la data de 31 iulie 2015. Ioan Măriuţa a spus că pe pista aeroportului au fost turnate deja primele trei straturi de asfalt, cu o grosime de 24 de centimetri.


Proiectul „Modernizare suprafaţă de mişcare şi balizaj, turn de control şi amenajarea terenului în vederea amplasării sistemului de navigaţie tip ILS” este finanţat din fonduri europene, valoarea totală a acestuia fiind de 104,9 milioane de lei, fără TVA.

Investiţia vizează mărirea pistei de decolare/aterizare la 2.460 de metri, modernizarea căilor de rulare în lungime de 120 de metri, modernizarea platformei de încărcare care va avea o lungime de 290 de metri, modernizarea sistemului de balizaj, construirea unui turn de control şi amenajarea terenului în vederea amplasării sistemului de navigaţie aeriană de tip ILS.
După încheierea investiţiei pe aeroportul de la Salcea vor putea ateriza aeronave de transport călători şi cargo de tip Boeing 767.

Cum va arăta Aeroportul Suceava după finalizarea lucrărilor de modernizare, 8.9 out of 10 based on 14 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.9/10 (14 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava